Det gør os unikke

Vores talegenkendelse har en række funktionaliteter, der er unikke i branchen. Læs her, hvad du kun kan få hos os.

Realtids eller batch anonymisering af tekst

Ved at erstatte alle personhenførbare oplysninger i den talegenkendte tekst, med labels der indikerer hvilke oplysninger der er fjernet, kan samtaler anonymiseres i realtid. Der foretages således ikke lydoptagelse af samtalen og den anonymiserede tekst kan gemmes uden at være i konflikt med GDPR-lovgivning.

Realtids eller batch anonymisering af lyd

Personhenførbare oplysninger, identificeret ved tekstanonymisering, kan erstattes med en tone. Ved realtidsgenkendelse kan dette foregå i memory således at den u-anonymiserede samtale ikke optages på noget medie. Det er således muligt at gemme lydoptagelser så længe man vil, uden at være underlagt GDPR-hensyn.

Sentiment analyse

Alle betydende ord, i talegenkendt tekst, vægtes med en værdi fra –5 for det mest negative til +5 for det mest positive.
Sentimentværdierne for alle de betydende ord opsummeres og divideres med antal betydende ord. Herved opnås en samlet sentimentværdi for samtalen.

CallCenter integration

Telefoni integrationer:
SIP trunk integration (eks: Cisco)
SIPRec integration (eks: Avaya)
Genesys Cloud

Klient integrationer:
Puzzel (App + ny browserbased)
Miralix
Genesys Workspace

AudioStreamer App.

AudioStreamer applikationen sender lyd til talegenkenderen i bedste kvalitet, direkte fra Agentens PC – uden telefoni integration. Audiostreamer er en Windows app der streamer lyd fra både agent og kunde direkte fra lydkortet til Mirsk talegenkender, eller til en Secure FTP (SFTP) server hvis der ikke er behov for realtids genkendelse. Der er således ikke behov for telefoni integration.

Prioritering af nøgleord

GUI / API for realtids opdatering af nøgleord. Nøgleord prioriteres i talegenkendelsesprocessen således at der er kortest mulig tid fra et nøgleord genkendes til det kan benyttes til eksempelvis at styre realtids assistance for callcenter agenter.

Dynamiske Ordlister

GUI for Fagtermer, slang, nye ord som ikke findes i standardmodeller for talegenkendelse. Ord der tilføjes til ordliste, vil umiddelbart kunne genkendes af talegenkenderen.

Levering af transkriberet tekst i struktureret database

Transkriberet tekst kan enten leveres som en tekstfil for hver samtale eller lydfil, eller i et struktureret MS SQL database format. Udover teksten vil databasen indeholde tidsstempler for start og stop af hvert ord, sentimentscore per ord (hvis denne option er tilvalgt), taler ID ved 2 spors lyd m.m.

Skal vi skabe noget, der kan flytte din virksomhed?