MIRSK Voicebot

Med MIRSK VoiceBot muliggøres selvbetjening via en telefondialog. VoiceBot inkluderer en let integrations til ethvert telefonisystem, og den inkluderer en API til interaktion med en tekstbaseret chatbot eller NLP-applikation. VoiceBot kan bruges til at stemme-aktivere en eksisterende tekstchatbot,

eller den kan bruges sammen med et nyt NLP-program eller en tekstbaseret chatbot-løsning. Applikationseksempler spænder fra en avanceret IVR til at hjælpe call center-agenter i realtid eller levere en fuld selvbetjeningsplatform.

Integrationer

MIRSK VoiceBot kan både integreres med telefon, chatbot eller NLP applikation.

Telefoni Integration

MIRSK VoiceBot inkluderer en indbygget SIP-baseret grænseflade, der muliggør nem integration med enhver SIP-baseret telefoniudveksling. Integrationen kan implementeres som en SIP-trunk eller via en SIP-udvidelse. VoiceBot understøtter viderestilling af opkald, dvs. chatbot- eller NLP-applikationen kan dirigere VoiceBot til at viderestille opkald til interne lokalnumre eller til eksterne telefonnumre.

Chatbot eller NLP applikation integration

Protokollen, der bruges til at interagere med MIRSK VoiceBot, er WebSocket, og dataformatet er json. Chatbot / NLP-appen sender tekst til VoiceBot, der konverterer teksten til lyd og sender den til den, der ringer op. Lydsvaret fra den, der ringer op, genkendes af VoiceBot og sendes til chatboten/NLP-appen.

Chatbotten/NLP-appen kan kontrollere, hvilken sprogmodel eller grammatik VoiceBot der bruges til hver interaktion.

MIRSK Voicebot indeholder følgende komponenter:

Funktionalitet

1

SIP-connecteren

SIP-connecteren er i virkeligheden et full-blown telefoncentral-system. Af denne grund er det meget simpelt at integrere med ethvert SIP-baseret (hvilket i virkeligheden betyder alle) telefonisystemer. I sin enkleste form kan det registrere sig som en udvidelse til kundetelefonisystemet, eller det kan oprette forbindelse som en SIP-trunk, hvilket ofte vil være den bedste måde til skalerings formål.
2

Den centrale proces

Den centrale proces (også kaldet Orchestrator) håndterer interaktionerne mellem komponenterne, modtager trafik fra både interne og eksterne grænseflader og dirigerer trafikken til de tilsigtede destinationer.
3

STT-komponenten

STT-komponenten (Speech To Text) er ansvarlig for talegenkendelsen. Talegenkenderen bruger typisk specialiserede sprogmodeller (aka grammars), som kan være en simpel liste over de nøgleord eller udtryk, som det kræves at genkende, eller det kan være et mere komplekst sæt regler, som en dato-grammatik, der altid vil fortolke en talt dato i et ensartet format, der er let at forstå for tekst-chatbotten eller NLP-applikationen.
4

TTS-komponenten

TTS-komponenten (Text to Speech) er ansvarlig for at konvertere tekstoutput fra chatbot- eller NLP-applikationen til lyd, der kan lyttes til af brugeren af VoiceBotten. TTS-komponenten er typisk en ekstern tjeneste såsom Google Clouds Text To Speech eller Amazons Polly.

Talegenkendelse bliver efterhånden brugt til at digitalisere og tilføre værdi til mange funktioner og kan integreres med de fleste systemer.

Kontakt os, hvis du høre mere om, hvordan Talegenkendelse kan tilføre mere værdi til jeres system til glæde for jeres kunder

Skal vi tage en snak? Kontakt os her!

Skal vi skabe noget, der kan flytte din virksomhed?